Actueel

Delftse Vierdaagse bij Reinier de Graaf

Delftse Vierdaagse bij Reinier de Graaf
19 Juli 2016 • Reinier de Graaf organiseert deze week  voor zijn patiënten een eigen Delftse Vierdaagse. In navolging van de Nijmeegse Vierdaagse kunnen de patiënten wandelen op een speciaal ingerichte ‘Via Gladiola’ in het ziekenhuis. En net als bij de Vierdaagse in Nijmegen ontbreken de feestelijkheden niet. Van een enthousiast publiek en muziek tot stempelkaart en blarenpost; alles is aanwezig. Uiteraard ontvangt iedere deelnemer een gladiool bij het bereiken van de finish.   
Lees meer

Summer Course Heelkunde: studenten enthousiasmeren voor chirurgie

Summer Course Heelkunde: studenten enthousiasmeren voor chirurgie
13 Juli 2016 • Voor studenten geneeskunde is de zomervakantie inmiddels begonnen. Voor een klein clubje fanatiekelingen van de Erasmus Universiteit Rotterdam duurt het leertraject nog net iets langer. Deze 35 studenten hebben zich aangemeld voor de Summer Course Heelkunde, een driedaagse cursus die hen kennis laat maken met de theorie en praktijk van het chirurgievak.
Lees meer

Samenwerkingsovereenkomst Reinier de Graaf en Careyn Kraamzorg

Samenwerkingsovereenkomst Reinier de Graaf en Careyn Kraamzorg
13 Juli 2016 • Gezonde kraamvrouwen waarvan de baby op de afdeling Neonatologie van het Moeder & Kind Centrum van het Reinier de Graaf Gasthuis moet verblijven, krijgen voortaan kraamzorg zoals thuis. Dit kan door de onlangs getekende samenwerkingsovereenkomst tussen Careyn Kraamzorg en het Reinier de Graaf Gasthuis.
Lees meer

Rotaryclub Delft-Vermeer zamelt geld in voor patiëntjes

Rotaryclub Delft-Vermeer zamelt geld in voor patiëntjes
8 Juli 2016 • Patiëntjes in het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft kunnen straks op hun eigen kamer een grote afbeelding op de muur verder afmaken met stickers en stiften. Het is onderdeel van het project ‘Maakbare wereld’ en een wens van de Kinder- en jeugdafdeling van het ziekenhuis. Dankzij Rotaryclub Delft-Vermeer is de realisatie ervan een stapje dichterbij. Op woensdag 6 juli organiseerde deze Rotary een Vermeerwandeling met diner en veiling van een schilderij van de Delftse kunstenaar Maarten Nielsen Gerlach. De opbrengst is circa 2.700 euro en komt geheel ten goede aan het project ‘Maakbare wereld’.  
Lees meer

De Tourmalet op voor kanker

De Tourmalet op voor kanker
7 Juli 2016 • Ze zijn terug: ruim 40 fietsers en 26 wandelaars van Team Westland, die de Tourmalet beklommen in de strijd tegen kanker. Zij haalden hiermee € 485.000 op voor regionale goede doelen. 50.000 euro ging naar de Stichting Vrienden van Reinier de Graaf voor het DNA onderzoek naar kanker van internist-oncoloog Monique Bos.
Lees meer
Lees meer nieuws

Twitter (@RdGziekenhuis)

Neonatologie in AD

Mama Tanja Kuijper is blij met de gezinsgerichte zorg op de afdeling Neonatolgie.
Het AD schreef erover op woensdag 20 juli.

Locaties

 • Reinier de Graafweg 5
  2625 AD Delft
  (015) 260 30 60
  Meer info
 • Middel Broekweg 2a
  2671 ME Naaldwijk
  (0174) 63 77 00
  Meer info
 • Fonteynenburghlaan 5
  2275 CX Voorburg
  (070) 340 11 00
  Meer info
 • Kiekendiefstraat 17
  2496 RP Den Haag
  (015) 270 68 00
  Meer info

Vrienden van Reinier

Routeplanner

Vervoersmiddel