Actueel

Optimale zorg bij chemisch ongeluk

Optimale zorg bij chemisch ongeluk
28 April 2016 • Op een en dezelfde ochtend hebben zich afgelopen dinsdag bij de Spoedpost Delft vier personen gemeld die chemicaliën over zich heen hadden gekregen. Gelukkig waren het geen echte slachtoffers, maar vormden ze het middelpunt van een zogeheten CBRN-oefening voor artsen en medewerkers van Reinier de Graaf.
Lees meer

Reinier de Graaf biedt reddingshonden top oefenlocatie

Reinier de Graaf biedt reddingshonden top oefenlocatie
22 April 2016 • De oudbouw van Reinier de Graaf dient het weekend van 23 en 24 april als oefenlocatie voor trainingshonden van de Reddingshonden Groep Drenthe (RHGD). Beelen Sloopwerken stelt hiervoor de oude ziekenhuisgebouwen beschikbaar. De oefening in het slooppand zal niet tot overlast leiden.   
Lees meer

Verwennerij tijdens Look Good Feel Better

Verwennerij tijdens Look Good Feel Better
21 April 2016 • “Dit is echt verwennerij” vertelt een deelnemer van de workshop Look Good Feel Better. Twaalf vrouwen met kanker kwamen op donderdag 21 april naar ons ziekenhuis voor een ochtend vol verwennerij met make-up, gezichtsverzorging en haarwerken. Het onderlinge contact is een van de succesfactoren van deze workshop. Iedereen begrijpt elkaar. “Ik kwam hier naar toe zonder verwachting, maar ik vond het echt heel gezellig en fijn. Ook om zo met elkaar te zijn”.
Lees meer

Kiki Walls voor onze jonge patiënten

Kiki Walls voor onze jonge patiënten
21 April 2016 • Het wachten op de arts, het bloedprikken of de dagbehandeling wordt voor kleine patiëntjes in Reinier de Graaf steeds aangenamer. Op donderdag 21 april zijn er op de Bloedafname en het Dagbehandelcentrum twee zogeheten Kiki Walls geplaatst. Op de poli Kindergeneeskunde is deze vorige maand gerealiseerd.
Lees meer

Wollebrandcross adopteert kinderwereld

Wollebrandcross adopteert kinderwereld
20 April 2016 • De wijde wereld intrekken. Veel groen, natuur, werken in de kas of op het land, de duinen. Kinderen laten dromen, ze uitdagen om creatief te zijn, hun eigen wereld laten creëren terwijl ze in het Reinier de Graaf zijn. De basis zijn vijf levensgrote illustraties op de gangen van de Kinder- en jeugdafdeling en de afdeling Neonatologie die elk een ‘wereld’ uitbeelden. De Wollebrandcross sponsort één van de vijf werelden voor kinderen.  
Lees meer
Lees meer nieuws

Twitter (@RdGziekenhuis)

Locaties

 • Reinier de Graafweg 5
  2625 AD Delft
  (015) 260 30 60
  Meer info
 • Middel Broekweg 2a
  2671 ME Naaldwijk
  (0174) 63 77 00
  Meer info
 • Fonteynenburghlaan 5
  2275 CX Voorburg
  (070) 340 11 00
  Meer info
 • Kiekendiefstraat 17
  2496 RP Den Haag
  (015) 270 68 00
  Meer info

Routeplanner

Vervoersmiddel

Klantcijfer

Delft

Voorburg

 

Zie ook