Actueel

Startsein voor betere patiëntoverdracht

Startsein voor betere patiëntoverdracht
11 Februari 2016 • Patiënten en hun gegevens moeten rondom het ontslag uit het ziekenhuis beter worden overgedragen aan bijvoorbeeld de huisarts of specialist ouderengeneeskunde. Dat is de kern van het landelijke initiatief waarvoor op donderdag 11 februari de officiële aftrap werd verricht in de Delftse locatie van Reinier de Graaf. Gezondheidsminister Edith Schippers had een inspirerende videoboodschap voor de genodigden.
Lees meer

Alles wat leeft, vraagt zorg

Alles wat leeft, vraagt zorg
11 Februari 2016 • Dinsdag 9 februari overhandigde Rob van Pelt, President van Lions Club Delft Princestad een gieter en een cheque van 12.000,- euro aan Cees van der Zande, stafdirecteur van het Reinier de Graaf ziekenhuis. Lionsclub Princestad is sponsor van één van de twee bomen in de centrale hal van het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft.  
Lees meer

Nieuw: duimbeschermer tegen bekende skiblessure

Nieuw: duimbeschermer tegen bekende skiblessure
4 Februari 2016 • Een uitvinding van chirurg Casper Smit moet ervoor zorgen dat veel minder mensen een ski-duim oplopen tijdens de wintersport of een andere activiteit. Saillant detail: de medisch specialist uit Reinier de Graaf ontwikkelde de duimbeschermer nadat hij dit letsel zelf drie jaar geleden opliep en een tijdje in het gips moest doorbrengen. Voorafgaand aan het volgende wintersportseizoen ligt het artikel overal ter wereld in de winkels.
Lees meer

Voormalig ziekenhuisgebouw maakt plaats voor parkeergarage

Voormalig ziekenhuisgebouw maakt plaats voor parkeergarage
3 Februari 2016 • In Delft is woensdag 3 februari gestart met de machinale sloop van het voormalige B-gebouw van het Reinier de Graaf Gasthuis. Even na 9 uur ging de eerste sloopmachine aan het werk. Op de locatie komt een bezoekersparkeergarage.
Lees meer

'Gamen’ met patiënten

'Gamen’ met patiënten
26 Januari 2016 • Geprojecteerde bloemen groter maken, visjes vangen, bladeren bij elkaar vegen, spreekwoorden van vroeger aanvullen. Het zijn allemaal ‘games’ die oudere verwarde patiënten sinds kort spelen aan de tovertafel in de huiskamer van verpleegafdeling Vaat- en Traumachirurgie van Reinier de Graaf.
Lees meer
Lees meer nieuws

Twitter (@RdGziekenhuis)

Locaties

 • Reinier de Graafweg 5
  2625 AD Delft
  (015) 260 30 60
  Meer info
 • Middel Broekweg 2a
  2671 ME Naaldwijk
  (0174) 63 77 00
  Meer info
 • Fonteynenburghlaan 5
  2275 CX Voorburg
  (070) 340 11 00
  Meer info
 • Kiekendiefstraat 17
  2496 RP Den Haag
  (015) 270 68 00
  Meer info

Routeplanner

Vervoersmiddel

Klantcijfer

Delft

Voorburg

 

Zie ook