Actueel

Ongeval nieuwbouw Reinier de Graaf

27 Maart 2015 • Bij een ongeval tijdens schoonmaakwerkzaamheden aan de nieuwbouw, is op vrijdag 27 maart een inhuurkracht van bouwpartner Hurks gewond geraakt. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.
Lees meer

Naalden bij Reinier

Naalden bij Reinier
24 Maart 2015 • Reinier de Graaf gebruikt voor de reguliere behandelingen geen naalden van het merk Terumo.We onderzoeken momenteel grondig of er uitzonderingsgevallen zijn.
Lees meer

LangeLand treedt toe tot Reinier Haga Groep

LangeLand treedt toe tot Reinier Haga Groep
19 Maart 2015 • De Autoriteit Consument & Markt (ACM) keurt  de overname van het LangeLand Ziekenhuis goed door de Reinier Haga Groep. Hierdoor blijft de continuïteit van de patiëntenzorg in het Zoetermeerse ziekenhuis gewaarborgd. Het bestuur en de medewerkers van het LangeLand Ziekenhuis zijn bijzonder verheugd met dit besluit van de ACM. Het markeert een historisch moment in de geschiedenis, na een langdurige periode van onzekerheid.
Lees meer

Reinier de Graaf start groepsconsult voor kinderen met eczeem

Reinier de Graaf start groepsconsult voor kinderen met eczeem
18 Maart 2015 • Uniek in de regio. In een kring samen met maximaal vijf lotgenootjes en ouders op spreekuur bij de dermatoloog, een dermatoloog in opleiding en een gespecialiseerd dermatologie verpleegkundige. Sinds kort kan dit op de poli Dermatologie in Voorburg.
Lees meer

Samenwerking verbetert geboortezorg

Samenwerking verbetert geboortezorg
12 Maart 2015 • Geboortezorg nog veiliger maken en van conceptie tot zes weken na de bevalling vanuit de zorgvraag van de vrouw organiseren. Dat is de ambitie van Reinier de Graaf, negen verloskundigenpraktijken uit de Delftse regio en DSW Zorgverzekeraar. De partijen willen daarom de geboortezorg anders organiseren. Een intensieve samenwerking en innovatieve zorgconcepten staan hierbij centraal. Op woensdag 11 maart ondertekenden de betrokken partijen een innovatieplan dat wordt ingediend bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).  Regionale kraamzorgorganisaties en centra voor jeugd en gezin zijn inhoudelijk ook betrokken bij het plan.
Lees meer
Lees meer nieuws

Twitter (@RdGziekenhuis)

Verhalen uit Reinier

Deel uw herinneringen over
het 'oude' Reinier de Graaf’

www.verhalenuitreinier.nl

Over opent het nieuwe Reinier de Graaf

31 augustus 2015

Nieuwsbrief ontvangen?

We sturen regelmatig een bericht met het laatste nieuws over onze nieuwbouw en andere wetenswaardigheden.

Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan:

Locaties

 • Reinier de Graafweg 3-11
  2625 AD Delft
  (015) 260 30 60
  Meer info
 • Middelbroekweg 2a
  2671 ME Naaldwijk
  (0174) 63 77 00
  Meer info
 • Fonteynenburghlaan 5
  2275 CX Voorburg
  (070) 340 11 00
  Meer info
 • Kiekendiefstraat 17
  2496 RP Den Haag
  (015) 270 68 00
  Meer info

Livecam nieuwbouw